• E-Posta
  • Yazdır

2 MİLYON ESNAF TÜRKCELL İLE DİJİTALLEŞİYOR


 

TESK ve Turkcell, sayıları 2 milyonu bulan esnafa yönelik iş birliği yaptı. Buna göre, esnafa 29 liradan başlayan paketler ve avantajlar sunulacak 

TESK Genel Başkan Bendevi PALANDÖKEN ` Kampanya 2 milyona yakın esnaf ve sanatkârın rekabet gücünü ve hayatlarını  kolaylaştıracak` dedi.

TURKCELL`İN esnafa sunduğu, 29 TL`den başlayan dijital tarifelerinin tamamında 2GB`dan başlayarak 18 GB`a kadar internet paketleri yer alıyor. Bu paketlerde ayrıca Dergilik, TV+, fizy, BİP, Lifebox, Akıllı Faks, Goller Cepte ürünleri de ücretsiz olarak sunuluyor.

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) üyelerinin dijitalleşme sürecini, Turkcell yürütecek. TESK ile Turkcell arasında yapılan iş birliğiyle, 2 milyon esnafın tüm dijital iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilmek için avantajlı özel hizmet paketleri geliyor.

TESK üyeleri, Turkcell`in esnaf paketlerini tercih ederek tüm dijital iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı zamanda kendilerine özel sunulan Akıllı Faks gibi dijital çözümlere de sahip olabilecek. Bunun için TESK`in, Birleşik Ödeme Hizmetler ve Elektronik Para A.Ş. iş birliğiyle hayata geçirdiği, esnaf ve sanatkârlara yönelik avantajlar içeren TESK Kart sahibi olmaları yeterli olacak.

Yapılan iş birliğinin esnaf ve sanatkârların dijitalleşmesi yolunda büyük bir adım olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, "Bu iş birliğiyle esnafımız dijital servislerimizi kullanarak işlerini kesintisiz ve mobil olarak diledikleri yerden yapabilecekler. Dijitalleşen esnaf ve sanatkârlar rekabet güçlerini artırarak daha verimli çalışıp, ülke ekonomisine daha fazla katkı sunacaklar. TESK ile başlattığımız bu iş birliğini ileriye taşımayı planlıyoruz" diye konuştu.