• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, `PTT ESNAF KART ESNAFIMIZA BAYRAM MÜJDESİ OLDU`


 

ANKARA  - PTT Esnaf Kart, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kodnfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken`in katılımı tanıtımı yapıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Esnafımız PTTBank`tan özel faiz oranlarıyla kredi alabilecek. Esnafımıza Pttcell`den özel tarifelerden, önemli indirimlerle PTTsigorta güvencesinden ve PTT Kargo indirimlerinden faydalanacak. PTT Esnaf Kart" hayata geçirildi. Bu proje ile esnaf ve sanatkarlar çeşitli indirim ve avantajlar kazanacak. Esnaflarımızın değişen ve gelişen yaşam şartlarına uyum sağlaması amacıyla bir çok hizmeti daha uygun şartlarda ve daha hızlı vermiş olacağız. Esnafımız PTTBank`tan özel faiz oranlarıyla kredi alabilecek. Esnafımıza Pttcell`den özel tarifelerden, önemli indirimlerle PTTsigorta güvencesinden ve PTT Kargo indirimlerinden faydalanacak. e-Ticaret konusunda bu birlikteliğin esnafımız, dışarıya açılması, daha fazla ihracat yapması ve ülkemiz ekonomisine katma değer sağlaması adına bu uygulamayı çok önemsiyorum. ePttAVM.com sitesi sizlerin çok daha rahat ve güvenle ihracat yapmanıza imkan verecek. Sadece 81 ile değil, dünyanın her yerine kolay ulaşmasınızı sağlayacak. Kargo ve gümrük masrafı olmaksızın dünyanın her yerine en kolay ihracat yöntemiyle ulaşmasınız önemli. EPTT AVM satış, pazarlama ve reklam desteği verecek. 22 ülkeye devlet güvencesinde satış yapabilecek. Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak. Kısacası esnaf ve zanaatkarımız artık PTT`nin desteğiyle daha da güçlü olacak" dedi.    

  -"ESNAF NEFES ALACAK`  

  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ise Türkiye`nin 2023 vizyonunda mihenk taşı olacak bir projenin tanıtımında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  `Bu çalışma birçok projeyi kapsayan uzun soluklu bir işbirliği ve Esnafın toplumun omurgası` olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Sizleri e-PTT AVM`nin kapsamına alıyoruz. Bu noktada esnafımıza yeni bir ufuk açmış oluyoruz. Bu projenin il il tanıtılmasını isterim. PTT Esnaf Kart ile bu projenin meyvelerini almış olacağız. Bahsettiğimiz hizmet ve ürünlerin içinde; PTTcell, PTTkargo, PTTkep, PTTsigorta ile nakit ve değerli taş lojistiği gibi hizmetler de yer almaktadır. Kimsenin gidemeyeceği yere PTT gidiyor, bütün imkanlarını bu topraklara ve esnaflarımıza veriyor" diye konuştu.

  "PTT ESNAF KART BAYRAM MÜJDESİ OLDU`

  TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de, bu ayın Ramazan olması vesilesiyle bu projenin bayram müjdesi olduğunu vurguladı. PTT Esnaf Kart`ın avantajlarına değinen Palandöken, "Dünya teknolojisi küçücük bir kart üzerine yüklenmiş oldu. 15 Temmuz`un kahramanları da esnaf ve sanatkarlarımızdır, işte bu teknolojik gelişmeler onlar için. Artık parayı cebinizde değil kartta taşıyacaksınız. PTT Esnaf kart esnafımızın rekabet etme gücünü arttıracaktır` şeklinde konuştu.