• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, `FENERBAHÇE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI`


 

ANKARA - TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, THY Euroleague Final Four`da AVRUPA ŞAMPİYONU olarak mutlu sona ulaşan ve ülkemizi sevinçe boğan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımını kutladı.

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken mesajında ilk kez Avrupa Şampiyonu olanarak kupayı ülkemize getiren Fenerbahçe`nin yediden 70`e herkese büyük bir sevinç yaşattığını belirterek, şampiyonlukta emeği geçen herkesi yürekten tebrik ettiğini söyledi.

 

 

Palandöken, mesajında şunları söyledi: `THY Euroleague Final Four`un son maçında Yunanistan ekibi Olympiakos`u 80-64 yenerek Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan ve ülkemize ilk kez bu kupayı getiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı çok büyük bir başarıya imza atmıştır.Ülkemize her kesimden insana büyük bir moral ve sevinç kaynağı olan bu büyük başarı asla küçümsenemez. Uzun bir çalışma ve emeğin varlığı asla unutulmamalıdır. Başarıda güçlü yönetimin yanı sıra disiplinli çalışmanın da payı çok büyük. Bu başarı için tüm güçlerini ortaya koyan ve terini akıtan herkese ülkemiz adına teşekkür ederim. Ülke olarak bizleri büyük bir sevinç yaşatan Fenerbahçe camiasını Esnaf ve sanatkarımız adına kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum,`