• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken; `Polisimizin mutluluğunu da üzüntüsünü de esnaf ve sanatkarlar olarak paylaşıyoruz`


 

ANKARA- Türk Polis Teşkilatı`nın 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, polisimizin demokratik kurallar içinde toplumsal düzenin korunmasında çok büyük bir görev üstlendiğini vurgulayarak, `Her gün canını siper ederek kahramanca görev yapan polislerimiz, iç  güvenliğimizin ve kanunların uygulanmasının, huzur içinde yaşamamızın en büyük güvencesidir`  dedi.

 

Palandöken mesajında şu görüşlere yer verdi; `Güçlü ve köklü bir geçmişe sahip olan polis teşkilatımız, iç güvenliğimizin teminatı, huzur içinde yaşayabilmemizde en önemli öğelerden birisidir. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için fedakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde polisimizin mutluluğunu, üzüntüsünü, duygu ve heyecanını esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak paylaşmaktayız. 

 

Her zaman polislerimize sahip çıkarak, onların bizim için gece gündüz canlarını tehlikeye attığını unutmadan, birlik ve beraberliğimizi eskisinden de güçlü kılacak ‘Hepimiz Kardeşiz` anlayışı ile ülkemiz aydınlık geleceğine hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, esnaf ve sanatkarlarımız adına,  Polis Teşkilatımızın 171. yıl dönümünü içten duygularla kutlar, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler ve görev başında şehit olmuş tüm polislerimize Allah`tan rahmet dilerim`