• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken , ` 64`üncü Hükümetimiz Ülkemize hayırlı olsun `


 

ANKARA - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından zaçıklanan 64`üncü Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine ilişkin yaptığı açıklamada, güçlü tek parti iktidarının kısa zamanda ekonomiyi daha da güçlendireceğini söyledi.

Yeni hükümetin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Palandöken yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi, `Ülke genelinde gerçekleştiren 01 Kasım Genel seçimlerinin Ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 64`üncü Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden esnaf teşkilatı olarak beklentilerimiz çok fazladır. Başbakan Davutoğlu tarafından kurulan yeni hükümetin ekonomi alanında başarılı olacağına inancımız tamdır. Huzur ve güven içinde bir seçimin ardından kurulan 64`üncü hükümet kısa zamanda ekonomiye odaklanmalı ve kısa vadede yapılması gereken ekonomik adımlar zaman kaybedilmeden atılmalıdır. Ülkemiz geçmiş söylemlerin üzerine sünger çekerek, barış ve huzuru ön planda tutarak, ekonomik istikrarın devamı için gecesini gündüzüne katarak çalışmalıdır` dedi.

-`ŞİMDİ HEP BİRLİKTE ÇALIŞMA ZAMANI`

Tek başına hükümetin ekonominin kısa zamanda yol alması için iyi bir fırsat olduğunun altını çizen Bendevi Palandöken, `64`üncü hükümetin faydalı işlere imza atacağına inancımız tamdır. Başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere yeni hükümette görev yapacak sayın bakanları kutluyor ve başarılar diliyorum.  Güçlü tek parti iktidarı istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat. Yeni hükümetimizin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine, ekonomiye ve reform sürecine odaklanacağına esnaf camiası olarak inancımız sonsuzdur. Şimdi ülkemiz için hep birlikte çalışma zamanı` diye konuştu.