• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

Türkiye-AB KİK Türkiye Kanadı temsilcileriyle birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, `KİK-ABEşbaşkanı olarak 50 milyon insanımızı temsil eden arkadaşlarımla birlikte size hayırlı olsun diyoruz. Bugüne kadar önemli görevlerde bulundunuz, Bakanlık görevinizde de ülkemiz için hayırlı işler yapacağınıza eminiz` diye belirtti.

Ekonominin teorisini ve pratiğini bilen, önemli projelere imza atan, meslek ve sivil toplum kuruluşları, sendika ile konfederasyonlarla diyalog kuran bir Bakan olarak çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ` Bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. KİK-AB heyeti olarak bizler Türkiye`nin sorunlarını masaya yatırıyoruz. Ülkemizin önemli konuları üzerinde çalışıyoruz. Bağlı bakanlık olarak yakın çalışma yapmayı istiyoruz. Bundan sonra da sorunlarımızı, sıkıntılarımızı aktarmak için sıksık bir araya geleceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz` dedi.

Heyete ziyaretinden dolayı teşekkür etti

Bakan Canikli, `Yeni bir göreve başladık. İnşallah en iyi şekilde hakkını vererek yerine getirmeye çalışacağım. Kısa süre içinde gördüğüm gerçek bu işi birlikte yürüteceğimiz gerçeğidir. Bizler zaten istişarenin son derece önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Her noktada kararlarımızın oluşturulmasında sizlerin kanaatleri çok önemli. En doğruyu birlikte bulacağız` diye konuştu.