• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken, `En Hijyen Sebze ve Meyve Pazarlarda Var`


 

ANKARA - Gittiği her ilde esnaf ve sanatkârları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gerçek esnaf ve sanatkârın kendi yemediği bir gıdayı müşterisine yedirmediğini, kendi giymediği elbise ve ayakkabıya müşterisine satmadığını söyledi.

-`EN TAZE ÜRÜNLER PAZARLARDA`

 Antalya Konya altındaki Liman Pazarını gezerek esnaf ve sanatkârların sorunlarını dinleyip incelemelerde bulunan Türkiye Esnaf ve sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, pazarlardaki güzelliklerin hiçbir süper ve gros marketlerinde bulunmadığını belirterek, `Halkımız en taze ve hijyen sebze ve meyveyi pazarlarımızda bulabilir. Pazarlarımızda bulduğu en taze ve hijyen ürünü gros ve süper marketlerde bulması mümkün değil. Pazarlarımızda halkımız istediği en taze ürünü alma imkânına sahiptir` dedi.

-`365 GÜN İNDİRİM YAPANLARA İNANMAYIN`

Halkımızın AVM`lerin içerisinde bulunan gros ve süper marketlerin içerisinde birçok ürünü taze ve hijyen alma imkânına sahip olmadığının altını çizen Palandöken, `Çünkü birçok sebze ve meyve bu tür yerlerde ambalaj içeresinde ve tazeliğini kaybetmiş olarak satılmaktadır. Pazarda satış yapan esnafımız kendi yemediği sebze ve meyveyi müşterisine satmaz. Gerçek esnaf müşterisinin ağız tadını, gerçek sanatkârda müşterisinin giydiği ayakkabıyı ve elbiseyi en iyi bilendir. Bir başka önemli konu ise esnaf ve sanatkâr müşterisini aldatmaz. Esnaf işyerini besmele ile açar ve kanaatkârdır. AVM`lerde bunu göremezsiniz. Sürekli 365 gün indirim yapıyorlar. Fakat indirime rağmen esnaftan daha pahalıya satışlar yapılıyor. Kaliteli ve ucuza sebze ve meyve yemek isteyen halkımız ülke genelinde pazarlarımızı tercih etmelidir` diye konuştu.