• E-Posta
  • Yazdır

Ankara`nın En Eski Bakkalı Şükrü Küçükayan 85 Yaşında Vefat Etti


 

ANKARA - Ankara`nın en eski bakkallarından aslen Kayserili Erciyes Bakkal`ın sahibi Şükrü Küçükayan 85 yaşında hayatını kaybetti.

            Kale Mahallesi Ulucanlar Caddesi NO: 43 numarada 60 yıldır bakkallık yapan  Şükrü Küçükayan`ın Ulucanlar Yeni Cami`de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara Bakkallar Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile GİMAT Toptancılar Derneği yöneticileri ile çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

            Şükrü Küçükayan`ın Ankara`nın en eski bakkallarından olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, `Şükrü Küçükayan Ankara`nın en eski bakkallarındandır. En büyük özelliği sabahın erken saatinde kalkar ve besmele ile dükkânını açar ve rızkını arardı. Daha düne kadar hiç doktora gitmemiş olan Şükrü küçükayan 85 yaşında hayatını kaybetti. AVM`lere, marketlere, gros marketlere ve süpermerketlere yenik düşmeyen, aynı adreste 60 yıldır bakkallık yapan Şükrü Küçükayan hayata yenik düştü. Kendisene Allahtan Rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum` dedi.