• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken`den İhlas Holdinge Başsağlığı Mesajı


 

ANKARA - İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören`in vefatı ile ilgili olarak mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ören`in vefatından derin üzüntü duyduğunu belirtti.
Türk iş aleminin seçkin ismi Enver Ören`in, çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle ülkemize hizmet yolunda büyük bir sevdayla çalıştığını ve kurduğu yayın kuruluşlarıyla ülke basınının gelişmesine önemli katkılar sağladığının altını çizen Bendevi Palandöken, `En önemlisi çok yönlü hizmetleriyle gönüllerde müstesna bir yer edinen, hep sevgi çiçeği açtıran Enver Ören`i her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağız` dedi.
Palandöken mesajında şunları dile getirdi: `Türkiye ekonomisine on binlerce insanı istihdam ederek katkılar sunan, binlerce değeri kazandıran, İhlas Grubu ve TGRT camiasının ağabeyi Sayın Enver Ören`in vefatından büyük üzüntü duydum. Enver Ören`e Allah`tan rahmet, ailesine, İhlas Holding camiasına, sevenlerine, iş ve basın dünyamıza başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Türkiye büyük bir değerini yitirdi. Hayatı sayısız başarılarla dolu Enver Ören`e Cenab-ı Allah`tan rahmet niyaz ederken, kıymetli eşleri hanımefendiye, Oğlu  Mücahit Ören Beyefendi`ye, İhlas Grubu ve TGRT camiasına sabır niyaz ediyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.``