• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN "ÇANAKKALE ZAFERİ`NİN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"


 

TESK Genel Başkanı Bendevi PALANDÖKEN Çanakkale Zaferi`nin 96. Yıl Dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Palandöken mesajında: "Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı`na ve nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda da çok önemli bir kilometre taşıdır." dedi.

 

Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı`na ve nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda da çok önemli bir kilometre taşıdır.

                                     
Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek Çanakkale`de işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlar, bizim bugün millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temeller üzerine oturduğunu bütün dünyaya en gür sesle ilan etmiştir.


``Millet olarak yokluklar içindeyken bile `Çanakkale Geçilmez` dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız.


Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi işte bu ruh ve bu inançtır.


Bu inançla Çanakkale Zaferi`nin 96.  yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü`nde bu mukaddes toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.``