• E-Posta
  • Yazdır

AVEA`DAN "TESK ESNAF TARİFESİ"


 Akdemir, Avea olarak 2010 yılını kalite yılı olarak ilan ettiklerini, 2010 yılında müşterisini en fazla memnun eden operatörün Avea olmasını hedeflediklerini söyledi. Bazı değerlerin rakamlardan daha önemli olduğunu unutmadıklarını belirten Akdemir, "İnsanımıza başka hizmetler, kolaylıklar sunmak için de çalışıyoruz. TESK için geliştirdiğimiz yeni projenin kaynağında da bu yatıyor. Biz bu ülkeye gerçekten yatırım yapıyoruz ve bu ülkenin gelişmesinde büyük katkısı olan fedakar toplululuğa da nasıl katkıda bulunabileceğimizin arayışı içindeyiz" diye konuştu. 

"TESK Esnaf Tarifesi"nin esnafın dilinden anlayan bir tarife olduğunu ifade eden Akdemir, Türkiye çapında yaklaşık 2 milyon üyeye sahip Türkiye`nin en büyük sivil toplum kuruluşu TESK için yepyeni bir tarifeyi hayata geçirdiklerini söyledi. TESK üyesi tüm esnafı içine alan yeni tarife kapsamında numarasını taşıyarak Avea`lı olan ve 1 yıl tarifede kalma taahhüdü veren TESK üyelerinin sadece 27 liraya kendi aralarında sınırsız, Avea ve sabit hatlarla 2250 dakika ve diğer operatörlerle 450 dakika konuşma imkanına sahip olacaklarını anlatan Akdemir, 1 yıl tarifede kalma taahhüdü veren yeni abonelerin ise 27 liraya kendi aralarında sınırsız, Avea ve sabit hatlarla 2250 dakika ve diğer operatörlerle 350 dakika konuşabileceğini bildirdi. Taahhüt vermek istemeyenlerin ise 34 liraya tarifeden yararlanabileceğine dikkati çeken Akdemir, şunları kaydetti:

"Türkiye`nin çarklarını döndüren esnafımız için yaptığımız bu tarifeler, ekonomik ve sosyal kalkınma yolunda bize düşen sorumluluğu yerine getirme çabasından başka bir şey değil. Amacımız, sadece esnafımıza değil, bu ülkenin ekonomisine bir katma değer daha sağlamaktır. Türkiye`nin müşterilerini en çok konuşturan operatörü olarak en hesaplı ve en çok konuşturan tarifeler sunmaya, Türkiye`nin en çok konuşturan operatörü kimliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz." 

 

-"GENİŞ BİR KİTLE BU HİZMETTEN FAYDALANABİLECEK"-

 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de teknoloji çağında iletişimin önemine işaret ederek, esnaf için de müşteriyle düzgün ve hızlı kurulan iletişimin daha verimli ve hızlı hizmet sunumunu sağladığını söyledi. İmzalanan protokolle TESK`e bağlı esnaf ve sanatkarların bu iletişim hizmetini daha ucuza alacaklarını kaydeden Palandöken, daha önce diğer operatörlerle de benzer protokoller yaptıklarını hatırlattı. Avea ile yaptıkları protokolün diğerlerinden farkı olduğunu anlatan Palandöken, şunları kaydetti:

"Avea`dan alınacak hizmetten esnafların yanı sıra yanlarında çalışanlar da faydalanabilecek. TESK`e bağlı 2 milyon iş yeri var. Bu iş yerlerinde çalışanları da hesaba dahil edince oldukça geniş bir kitle bu hizmetten faydalanabilecek. Bu anlaşmayla hem kalitesi yüksek, hem de daha ucuz iletişim kurma imkanı yakalayacağız."

Akdemir ile Palandöken, konuşmaların ardından "TESK Esnaf Tarifesi"ne ilişkin protokolü imzaladı.

Palandöken, bir soru üzerine, bundan bir yıl öncesine kadar çeşitli operatörlerin "memur hattı", "asker hattı" gibi tarifeler oluştururken, esnaflar için tarifeler oluşturulmamasının kendilerini üzdüğünü belirtti. Daha sonra kendilerine böyle talepler geldiğini, ancak fiyatlarda indirim yapılmadığını ifade eden Palandöken, "Fiyatlardaki düşüşle birlikte her yerden konuşabilme özelliği olsun istiyorduk. Daha sonra operatörler böyle projeler geliştirdiler ve protokoller imzalayarak, esnafımıza telefonla daha ucuza konuşma imkanı sağladık. Şimdi Avea ile daha da ucuz bir tarife kullanma imkanı sunuyoruz" diye konuştu.

Akdemir de "Rakip teklifler ile karşılaştırdığımızda Avea`nın esnafın ihtiyaçlarını çözme konusunda getirdiğimiz teklif, eşsiz bir teklif. Hem rekabet avantajı, hem içeriği açısından bizim tarifenin ihtiyacı çok daha uygun fiyatla karşılayacağını düşünüyoruz" dedi.