• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, " TERÖRE KARŞI KARARLILIĞIMIZ SÜRMELİ "


TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Hatay`da polis otosuna yapılan saldırıda 4 polis memurunun şehit edilmesi üzerine yaptığı açıklamada, `Üzüntümüz tarif edilemeyecek kadar büyük. Ancak teröre karşı kararlılığımız sürmeli. Törere ve yaltakçılarına gereken cevap en kısa zamanda verilmeli" dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)  Genel Başkanı Palandöken, Hatay`da 4 polis memurunun şehit olduğu terör saldırısının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Prof.Dr Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal`a ayrı ayrı başsağlığı mesajları gönderdi. Palandöken, "
Hatay`da görevli polis otosuna terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda ülkemizin huzurunu, milletimizin güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan 4 polisimizin şehit edilmesi, hepimizi derinden sarsmış, bizlere büyük acı yaşatmıştır. Terörün acımasızlığını, insanlık dışı vahşet ve şiddet isteğini ortaya koyan bu saldırı, terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir
" diye konuştu.

Mesajında Türkiye Cumhuriyeti`nin bölünmez bütünlüğüne vurgu yapan Palandöken, "
Terörü oluşturanlar, besleyenler ve ona destek olanlar bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti`nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığı karşısında hiçbir güç duramayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir insanlık suçu olan terör karşısındaki haklı mücadelesini, milletimizin desteği, kahraman güvenlik güçlerimizin azmi ile her türlü şart altında yılmadan devam ettirecektir. Saldırıda şehit olan polislerimize Allah`tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı diliyorum" dedi.