• E-Posta
  • Yazdır

ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN PAKET: İŞTCELL ESNAF PAKETİ


Türkiye`nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell`in iş dünyasına açılan kapısı İşTcell, ülke ekonomisinin temel taşlarından olan esnaf için, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu`nun (TESK) desteğiyle çok özel bir paket hazırladı.

Ayda sadece 29 TL`ye Turkcell kalitesiyle 1800 dakika konuşturan Esnaf Paketi, esnafın İşTcell`in avantajlarla dolu dünyası İşteKazan Programı`ndan yararlanabilmelerini de sağlıyor. Bu sayede esnaf akaryakıt, gıda, ulaşım, kargo, sigorta, internet gibi temel harcama kalemlerinde % 50`lere varan indirim ve ortalama yüzde 15 tasarruf imkânına kavuşuyor.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, esnafın ekonominin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, `Esnaf Paketi ile hem esnafımızın tüm iletişim ihtiyacını çok uygun fiyata karşılayacak, hem de temel maliyet kalemlerinde tasarruf imkânı sağlayarak yüklerini hafifleteceğiz. Bu paketin esnafımızın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz. TESK`e pakete verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz` dedi.

TESK: Bu paket esnafa büyük katkı sağlayacak

 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de küresel ekonomik krizden en çok esnafın etkilendiğine dikkat çekerek, bu paketin esnafa çok büyük katkı sağlayacağına inandığı söyledi. Palandöken, ``TESK`e kayıtlı 2 milyona yakın işyeri, 3 milyona yakın esnaf var. Bu paket ile esnafımız birbirleri ile daha rahat iletişim kuracak, verimliliklerini artıracak`` dedi.


Faturalı ve faturasız hatlarla alınabilecek Esnaf Paketi`ne abone olanlar, ayda 900 dakika sabit hatlarla, 900 dakika da cep telefonlarıyla görüşebilecek. (300 dakika Turkcell ile, 300 dakika Esnaf Paketi`ndeki diğer abonelerle ve 300 dakika diğer operatörlerle).

Faturalı hatlarda 12 aylık taahhüt veren esnaf, Esnaf Paketi`ne % 15 indirimle 29 TL`ye, geçebilecek. Faturalı ve faturasız kontratsız paketlere ise ayda 34 TL`ye abone olunabiliyor.

Esnaf Paketi`nden kimler faydalanabilir?

Esnaf Paketi`nden TESK`in Esnaf Kart`ına sahip olanlar yararlanabiliyor. Pakete geçmek için Esnaf Kimlik Kartı ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri`nden başvuru yapılabiliyor. Esnaf Paketi`ne geçen bir esnaf, kendi çalışanları ya da yakınlarını da pakete dâhil edebiliyor.

Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız