• E-Posta
  • Yazdır

Palandöken: "Ramazanda Küçük Esnafı Güldürün"


 Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan esnafların Ramazan ayını dört gözle beklediğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi palandöken, “Başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti oluşturan bakanlarımız ve tüm milletvekillerini oturdukları semt esnafımızdan alış-veriş yapmaya  davet ediyorum. En önemlisi başta Belediyeler olmak üzere kamu ve özel iş yerleri bu mübarek ay içerisinde yardım ve iyilik yapmak amacıyla hazırlatacakları   ramazan kolilerini çevrelerinde bulunan esnafımızdan alsınlar” dedi.            

            ANKARA - Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan esnafların Ramazan ayını dört gözle beklediğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi palandöken, “Başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti oluşturan bakanlarımız ve tüm milletvekillerini oturdukları semt esnafımızdan alış-veriş yapmaya  davet ediyorum. En önemlisi başta Belediyeler olmak üzere kamu ve özel iş yerleri bu mübarek ay içerisinde yardım ve iyilik yapmak amacıyla hazırlatacakları   ramazan kolilerini çevrelerinde bulunan esnafımızdan alsınlar” dedi.

            -“RAMAZAN CAN SUYU OLACAK”

            Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile daralan piyasaların hareketleneceğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,yazılı açıklamasında  “Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde en çok küçük esnaf ve sanatkarı sarsan global ekonomik kriz nedeniyle kötü günler yaşayan esnafımız için Ramazan ayı can suyu olacak. Mübarek Ramazan ayı hayır ve hasenat ayıdır. Bu ayda hayırsever ve ekonomik durumu iyi olan herkes durumu iyi olmayan ailelere yardım yapar. İşte bu noktada yardım yapacak hayır sever insanımızdan küçük esnaf olarak talebimiz çevrelerindeki küçük esnafları düşünmeleridir” diye konuştu.  

            “BAŞBAKANIMIZ SEMT ESNAFINA GELSİN”

            Uzun süredir yaşanan ekonomik krizi üzerinden atmak isteyen gıda sektöründeki esnaf için Ramazan ayının büyük fırsat olduğunu anlatan Palandöken, “Esnafımızın bu beklentisinin boşa çıkmaması gerekir. Bunun için başta hayırsever iş adamlarımız, kamu kurum ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm halkımızı çevrelerindeki küçük esnafı sevindirmelerini bekliyoruz. Yok olmamaya çalışan bu esnafımız için başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız ve tüm siyasilerimiz olmak üzere, halkımızı destek vermeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.