• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN: "MAKUL TALEPLERİMİZİ BAŞBAKAN İLGİLİ BAKANLIKLARLA ÇÖZECEKLER"


 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i kabul etti.

            Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulün ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Palandöken, Başbakan Erdoğan'a, esnaf ve sanatkarın içinde bulunduğu sorunlarla ilgili bilgi verdiğini ve bir rapor sunduğunu söyledi.

          Esnaf ve sanatkarların ekonomik sıkıntılardan ilk etkilenen kesim olduğunu ifade eden Palandöken, kendi taleplerinin ülkenin menfaatleri doğrultusunda istikrara katkı sağlayacak, işsizliğin önüne geçecek ve bireysel işletmelerin daha rasyonel çalışmasını destekleyecek projeler üretilmesi olduğunu kaydetti.

         KOSGEB'in “cansuyu projesinin” sadece imalat sektörüne yönelik olduğunu dile getiren Palandöken, KOSGEB'in projelerinden hizmet sektörünün yararlanmasının da sağlanması gerektiğini belirtti.

         Başbakan Erdoğan'ın önerilerini çok olumlu karşıladığını kaydeden Palandöken, “esnaf ve sanatkarın sorunlarının kendilerinin de öncelikli sorunu olduğunu” ifade ettiğini kaydetti.

          Palandöken, “Bizim makul taleplerimizi tahmin ediyorum ki Sayın Başbakan ilgili bakanlıklarla çözecekler” diye konuştu.

         Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkarın sorunlarını bazı siyasi partilere de aktaracaklarını sözlerine ekledi.