• E-Posta
  • Yazdır

PALANDÖKEN, “ESNAF, ANNELER GÜNÜNDE NEFES ALMAK İSTİYOR.”


 

ANKARA -  Piyasadaki durgunluğun çok fazla olduğunu belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf, Anneler Günü’nü umut kapısı bildi. Piyasanın canlanmasıyla nefes almak istiyor.”dedi.

Son zamanlarda piyasaların iyice daralmasıyla bunalan esnaf ve sanatkar, yaklaşan Anneler Günü sebebiyle hazırlıklarını hızlandırdı. Bizleri doğuran, büyüten evimizin dirliğini-birliğini sağlayan, başımızın tacı annelerimizi anacağımız böyle anlamlı bir günün  esnaf için çok önemli olduğunun altını çizen Palandöken, “Alışveriş umuduyla;çiçekçisi- billuriyecisi-konfeksiyoncusu-terzisi-hediyelik eşya satan, 57 dalda milyonlarca küçük esnaf ve sanatkar hazırlığını yaptı. Geçen sene Anneler Günü satışlarında umduğunu bulamayan esnafımız, umudunu bu seneye taşıyarak, anne beni kurtar diye feryat ediyor.Alışverişlerinizde semtinizdeki esnafınızı unutmayın. Mahalle esnafı hep sizin yanınızdadır” diye konuştu.

Anneler günü olayından menfaat temin edebilmek için fırsatçılık yapacaklara karşı halkımızı uyaran PALANDÖKEN “Haksız rekabet yapan korsan satıcılardan ve ucuzdur diye kalitesinden şüphelendiğiniz yerlerden alışveriş yapıp, paranızı savurmayın.” diyerek “Küçük bir hediyeyle bile bu anlamlı günün sıcaklığını yakalayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.